Povestea BioArk

       BioArk este o afacere mică, de familie, care s-a născut din dorința de a ne crește cât mai sănătos copii, de a ne reîntoarce către natură și tot ce are ea mai bun de oferit, de a încuraja oamenii către un stil de viață cu grijă față de mediul înconjurător. Ne-am dorit să oferim alternative ecologice pentru toate aspectele vieții noastre, de la alimente sănătoase și naturale, fructe și legume proaspete, produse cosmetice la haine, jucării și scutece sau chiar produse de curățenie.

       Cu rădăcini adânci, încă din moși-strămoși, când pesticidele și fertilizanții artificiali nu existau, cultivarea pământului a avut mereu o semnificație aparte pentru noi. Ne-am urmărit bunicii și părinții muncindu-și ogoarele, aproape ca un ritual magic, fiecare cultură îngrijită atent și meticulos, ca un dar prețios de la natură. Ne-am hrănit nu doar fizic, ci și spiritual, cu tot ceea ce puneau familiile noastre pe masă din roadele câmpului. Mai mult, intuind modul profund în care produsele ecologice contribuiau la sănătatea noastră, a tuturor, părinții noștri au fost printre primii producători de cereale și semințe oleaginoase organice din România.

       Inspirați de tradiția familiei și din iubire față de natură, am creat BioArk, propria noastră casă online în care să putem aduce atât produsele ecologice cultivate de părinții noștri, cât și pe cele ale altor producători certificați, din țară sau din afară. Toate produsele sunt alese pe sprânceană și vin din producții verificate, analizate și certificate ecologic. Nimic din ce nu am folosi pentru noi și copii noștri nu ajunge în magazin, deoarece credem cu tărie că avem suficiente alternative sănătoase pentru a ne asigura o alimentație bogată în nutrienți, haine, jucării și produse de machiaj sau curățenie prietenoase cu pielea noastră și cu mediul înconjurător.

Alege sănătos, alege BioArk!

       Preocupați constant să oferim copiilor noștri produse sănătoase, am alergat mereu după surse de încredere de unde să ne asigurăm nu doar alimente ecologice, dar și produse eco pentru nevoile de zi cu zi ale oricărei familii. Într-o lume cu un ritm alert de viață, devenise deja obositor să gestionăm multitudinea de surse din care trebuia să ne comandăm lucrurile pe care ni le doream. Tocmai de aceea, am adus și vom continua să aducem sub umbrela BioArk o gamă cât mai variată de produse pentru ca voi să puteți comanda orice aveți nevoie dintr-un singur loc, economisind timp, bani și taxe de transport.

       Mai mult, ne dorim să contribuim activ la scăderea poluării, astfel vom adopta progresiv o serie de măsuri pentru reducerea deșeurilor, de la ambalaje ecologice sau hârtie de împachetat reciclabilă până la servicii de preluare a diferiților poluanți pentru a fi reciclați.

       Nu în ultimul rând, prin creșterea cererii pentru produse sănătoase, fără pesticide și ingrediente artificiale credem cu tărie că putem stimula și creșterea suprafețelor cultivate ecologic. În acest mod, putem contribui fiecare dintre noi la protejarea mediului înconjurător și salvarea planetei. E în puterea noastră, a tuturor, să protejăm mediul înconjurător și putem face acest lucru împreună!

BioArk. Mama Natură îți mulțumește!