Metode de Plata

      Puteți cumpăra produsele de pe site-ul bioark.ro, folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

      Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Transfer bancar

      Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmănd a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plații prin transfer bancar sunt:

  • Bio Ark Shop SRL
  • CUI: 40987211
  • Nr. Reg.Com.: J40/5199/2019
  • Sediul social: Șoseaua Berceni, nr 8, sector 4, București
  • Banca: ING Bank
  • Cont IBAN: RO43INGB0000999909151990

Prin Card bancar ( Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)).

      Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plați.

      Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

      „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

      Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!