Politica de returnare

      Produsele alimentare și cosmetice comercializate prin intermediul www.bioark.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizată.

      Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna, și veți primi banii înapoi !

Modalitatea de retur

      Produsele pot fi returnate fără nici un motiv, în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de către client.

      Pentru retur trebuie să trimiteți o hărtie prin care solicitați returul, fără să existe un motiv anume. Totodată atașați factura și chitanța. În cazul în care returnați doar o parte din produse atasați o  copie a facturii și a chitanței.

      Taxa aferentă transportului este în sarcina cumpărătorului. Banii vor fi returnați în maxim 2 zile lucrătoare de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar al cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord. De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.

Important

      Bio Ark Shop SRL poate reține o parte din suma ce urmează a fi returnată dacă produsul returnat este într-o stare în care nu mai poate fi văndut ca nou.  Scopul este de a readuce produsul în starea inițiala – dacă este posibil – sau pentru a acoperi diferența rezultată din vănzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi văndut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. In cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

      Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.