Termeni și condiții

Informații generale

      Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Bio Ark Shop SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

      Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor și condițiilor de utilizare. Acesta implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

      Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Accesul utilizatorilor pe bioark.ro

      Bio Ark Shop SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bioark.ro. Nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Reclamații și returnarea

      Imaginile prezentate pe site sunt diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.), ele au doar caracter informativ. Bio Ark Shop SRL îți asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care respectivele produse nu mai fac parte din oferta noastră curentă. În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza noastră de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Bio Ark Shop SRL își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

      Reclamațiile privind starea produselor se comunică în decurs de maxim 2 ore de la intrarea în posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la vănzări@bioark.ro, aceastea urmând a fi soluționate în cel mai scurt timp posibil.

      Produsele alimentare și cosmetice comercializate prin intermediul www.bioark.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizată.

      Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna și veți primi banii înapoi!

Modalitatea de retur

      Produsele pot fi returnate fără nici un motiv, în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de către client.

      Pentru retur trebuie să trimiteți o hărtie prin care solicitați returul, fără să existe un motiv anume. Totodată atașați factura și chitanța. În cazul în care returnați doar o parte din produse atasați o  copie a facturii și a chitanței.

      Taxa aferentă transportului este în sarcina cumpărătorului. Banii vor fi returnați în maxim 2 zile lucrătoare de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar al cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord. De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.

Important

      Bio Ark Shop SRL poate reține o parte din suma ce urmează a fi returnată dacă produsul returnat este într-o stare în care nu mai poate fi văndut ca nou.  Scopul este de a readuce produsul în starea inițiala – dacă este posibil – sau pentru a acoperi diferența rezultată din vănzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vandut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. In cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

      Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.

Anulare Unilaterală

      Compania noastră are dreptul de a anula unilateral orice comandă pentru care există suspiciuni că nu va fi preluată de client fie că este vorba despre o comandă cu date de livrare false sau de o comandă care nu îndeplinește condițiile de livrare solicitate de client. În acest caz ne asumăm obligația de a anunța clientul despre anularea unilaterală a comenzii și motivul anulării fără a solicita în nici un fel o plată.

Drepturi de autor

      Întregul conținut al site-ului bioark.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Bio Ark Shop SRL și a furnizorilor săi. Acesta este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Bio Ark Shop SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

      Domeniul bioark.ro este deținut de către Bio Ark Shop SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

      Produsele prezentate pe bioark.ro sunt produse comercializate de Bio Ark Shop SRL Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați pretul final de vănzare înainte de a achiziționa un produs.